De Polderwachter

Polderwachter

Nederlands enige polderwachter

Nederlands enige polderwachter heeft zijn thuisbasis op Fort Maarsseveen aan de rand van de Bethunepolder in Maarssen. In deze polder vinden de meeste activiteiten van de polderwachter plaats.

Maar de gastoptredens vinden plaats in alle 3891 polders in Nederland (en daarbuiten). Zo ook vanaf Eiland van Hein!

Uw ‘beeld van de polder’ zal na de wandeling nooit meer hetzelfde zijn. De polderwachter is een wandelend kunstwerk en vertelt verhalen. Geïntroduceerd door zijn maker om het landschap niet verder te vullen met fysieke objecten. De polderwachter is even aanwezig, werkt aan een imaginair beeld en verdwijnt dan weer. Hij laat niets anders achter dan zijn voetstappen.

Polderwachter

Polderwachterwandelingen

De polderwachter is een wandelend kunstwerk en vertelt verhalen. Hij maakt wandelingen in de polder, op klompen, met een polsstok. Uw ‘beeld van de polder’ zal na de wandeling nooit meer hetzelfde zijn.

Wandelen met de Polderwachter?

Stuur een bericht naar welkom@eilandvanhein.nl met daarin de gewenste datum en het aantal deelnemers. We nemen dan zo snel mogelijk contact op of de datum beschikbaar is. De kosten zijn, onafhankelijk van aantal deelnemers: 170 euro per wandeling.