Activiteiten en agenda

Ondergaande zon

Duurzaamheidsevent op 16 en 17 september

16 september: World Clean-up Day
17 september: Picknick Festival. Van 12:00 uur tot 16:00 uur.

IVI organiseert samen met lokale partners een gezellig PICKNICK FESTIVAL op het Eiland van Hein in Wilnis. Het is een gezellige picknick voor jong en oud. Toegang is gratis.
Kom gezellig met familie of vrienden en neem je picknickkleed mee. U kunt vooraf een kant en klare PICKNICKMAND vol lekkers bestellen die we zondagmiddag voor u klaar zullen zetten.
Je mag ook je eigen eten en drinken meenemen.

Tijdens de picknick zijn er optredens van cabaretier Kai Bodewitz en lokale volkszanger Thomas Oudshoorn. Er zijn diverse activiteiten voor alle leeftijden én het Rad van Geluk met mooie prijzen.

Een samenwerking tussen Inwoners voor Inwoners, Energieke Rondeveners, Zideris, van Walraven, Rabobank, NME-centrum De Woudreus, Jongerenwerk DRV, Feka ICT, Stichting van Hein en anderen in het kader van duurzaamheid in De Venen. Ondersteund door gemeente De Ronde Venen.

Vouchers voor de 500 regentonnen worden op zondagmiddag 17 september uitgegeven. 

Save the Date! Meer informatie: sociale media, lokale kranten en inwonersvoorinwoners.nl.

Picknickfestival

Verkoop van ijs, dranken, verse soep en overheerlijke panini's

In het Huis van Hein vind je een uitgiftepunt voor kleinschalige horeca. Je kunt hier bestellen en afhalen om vervolgens je consumptie op één van onze prachtige terrassen te nuttigen. Er zijn toiletten aanwezig inclusief een invalidentoilet.

Food & drinks bij Hein

Heins Speeltuin

Maar liefst 220m2 speelruimte voor kinderen van 2 tot 14 jaar.
Met een groot en uitdagend speeltoestel om te klimmen, klauteren en glijden.
Een draaicarrousel dat ook voor een rolstoel toegankelijk is. Een 3-voudige schommel met vogelnestzitting. Een duikelrek voor 2 personen en een levensgroot boter, kaas en eieren spel.
Om de speeltuin worden picknicktafels geplaatst. Heins samenspeelplaats is toegankelijk voor kinderen met en zonder beperking en mede tot stand gekomen namens het SamenSpeelFonds.

VvH Speeltuin

Ook bij Hein

De Polderwachter 
Een boswachter zonder bos, maar met weilanden. De polderwachter maakt wandelingen in de polder, op klompen, met een polsstok.

Hein's Top

Vier je kinderfeestje bij Hein

Ravotten bij Hein organiseert de leukste kinderfeestjes in de buitenlucht! Spelen, leren, ontdekken en avontuur. Wees er snel bij!

Boek hier je kinderfeestje in de buitenlucht

Ravotten bij Hein

Jouw workshop, bijeenkomst of event bij Hein

Reserveer het Huis van Hein voor je bijeenkomst, training of workshop. Of organiseer uw evenement op een van onze weides of terrassen. Op het terras aan het water staat een Ofyr, een soort barbecue. Wij kunnen de catering voor jouw event verzorgen. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Huur het Huis van Hein | Huur het terras of weide

Luxe picknick
Terras met barbecue

Sups, kajaks en sloepen

Verken de omgeving en huur een kayak, sup of sloep!

SUP
Kajak huren
Sloep huren

Toeristisch Overstappunt

Recreatiegebied Eiland van Hein is een Toeristisch Overstappunt (TOP). Vanuit deze speciaal ingerichte locatie kun je wandelen, fietsen of varen via diverse bewegwijzerde routes. Je kunt je fiets bij ons opladen en we verkopen wandelkaarten.

Openingstijden en contact