Activiteiten en agenda

Ondergaande zon

4 juni Klink Klaar

Muziek, kleinkunst, gedichten en verhalen op Eiland van Hein.

Kijk op cultuurpuntrondevenen.nl

4 juni Klinkklaar

1 juli: Stappen, trappen & happen

Fietsen of wandelen, met onderweg eten en drinken! Starten tussen 13.00 en 15.00 uur bij de Willistee in Wilnis. Eiland van Hein werkt mee aan deze leuke dag!

Aanmelden kan tot 24 juni op wilnisdoet.nl/stappen-trappen-happen.

Stappen, trappen en happen

We hebben jouw hulp nodig!

Als Vriend van Hein steun je ons bij het behoud en de ontwikkeling van dit prachtige recreatiegebied in Wilnis. Onze doelstelling is om het gebied toegankelijk te houden voor iedereen en daar hebben we jouw hulp bij nodig! 

Het allereerste doel wat we zullen gaan realiseren met de opbrengsten is om voor de Hein Speeltuin een duurzame schommel aan te schaffen, dit zal veel bezoekende kinderen een glimlach op hun gezicht toveren! Help jij daaraan mee

Duurzame schommel

We zijn weer open! Verkoop van eten en drinken

In het Huis van Hein vind je een uitgiftepunt voor kleinschalige horeca. Je kunt hier bestellen en afhalen om vervolgens je consumptie op één van onze prachtige terrassen te nuttigen. Er zijn toiletten aanwezig inclusief een invalidentoilet.

Food & drinks bij Hein

Vier je kinderfeestje bij Hein

Ravotten bij Hein organiseert de leukste kinderfeestjes in de buitenlucht! Spelen, leren, ontdekken en avontuur. Wees er snel bij!

Boek hier je kinderfeestje in de buitenlucht

Ravotten bij Hein

Jouw workshop, bijeenkomst of event bij Hein

Reserveer het Huis van Hein voor je bijeenkomst, training of workshop. Of organiseer uw evenement op een van onze weides of terrassen. Op het terras aan het water staat een Ofyr, een soort barbecue. Wij kunnen de catering voor jouw event verzorgen. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Huur het Huis van Hein | Huur het terras of weide

Huis van Hein
Terras met barbecue

Sups, kajaks en sloepen

Verken de omgeving en huur een kayak, sup of sloep!

SUP
Kajak huren
Sloep huren

Toeristisch Overstappunt

Recreatiegebied Eiland van Hein is een Toeristisch Overstappunt (TOP). Vanuit deze speciaal ingerichte locatie kun je wandelen, fietsen of varen via diverse bewegwijzerde routes. Je kunt je fiets bij ons opladen en we verkopen wandelkaarten.

Hein's Top

Ook bij Hein

De Polderwachter 
Een boswachter zonder bos, maar met weilanden. De polderwachter maakt wandelingen in de polder, op klompen, met een polsstok.

Yoga door Sunnyfields
Pak eens een momentje voor jezelf en neem deel aan een yogales in een prachtige ruimte of met mooi weer, buiten in de natuur met uitzicht op de weilanden.

Openingstijden en contact