Ravotten bij Hein!

Ravotten bij Hein

Vier je kinderfeestje. Stoer en uitdagend.

Op Eiland van Hein vind je Ravotten Eiland met Kamp Hein. Een plek voor plezier, avontuur, ontdekking, samenwerken en grenzen verleggen voor kinderen in de leeftijd 7 t/m 12 jaar.

Ravotten

Ravotten is uitstekend geschikt voor een kinderfeestje, schooluitstapje of verenigingsuitje! Bekijk onze spannende thema's hieronder (klik op de afbeelding) en reserveer eenvoudig online.

Tessa is de activiteitenbegeleidster van Ravotten bij Hein en bezorgt uw kind(eren) een 2,5 uur durend avontuur in de buitenlucht. Daarvoor of daarna kunnen de kinderen ook nog even genieten in Heins Speeltuin.

Alle partijtjes zijn inclusief onbeperkt limonade, broodjes knakworst en marshmellows!

Ravotten kan vanaf € 195,- (t/m 10 kinderen) Minimaal 5 kinderen en 1 ouder per groep. Bij groepen groter dan 10 kinderen vragen wij € 10,- meerprijs per kind.

Het ravotten seizoen eindigt op zaterdag 26 oktober.

Ravotten foto's
Piraten van Hein
Kids Survival
Zipline + pizza
Ravotten en pizza bakken
Heins Zipline
Expeditie Hein

Ravotten bij Hein bevindt zich op de linkerzijde van het eiland. Klik op de plattegrond voor een vergroting.

Plattegrond

Je vindt Ravotten bij Hein ook op Kidsproof!

Mark Vis

Gezellig team uitje gehad met de MO13 van Hertha. Ze hebben het heel leuk gehad en wij als leiders ook. Aanrader!

Desiree

We hebben het partijtje van onze dochter gebied op eiland van Hein. Fantastisch! Echt een aanrader: super goed geregeld, het aardige mensen en.. volledig ontzorgd. We kregen ook van ouders van ouders terug dat hun kinderen het geweldig hadden gevonden, en bij het ophalen zei menig ouder verwonderd dat ze deze leuke plek helemaal niet kenden.
Het was een fantastische dag - echt voor herhaling vatbaar!

Marrigje

Onze tweeling dochters werden afgelopen zomer 9 jaar en hebben bij Eiland van Hein met hun vriendinnen een survival feestje gevierd! Het was echt een topdag, waar nog steeds door vriendinnen over gesproken wordt. Er was enthousiaste begeleiding, heel veel verschillende activiteiten op een leuk parcours, en na afloop een lekker broodje knakworst boven het kampvuur gebakken. Je wordt er wel vies van, goed om daar rekening mee te houden 😄

Janneke Spitsbaard

Heerlijk kinderfeest gehad voor mijn zoon die 11 werd! Prachtig plekje, mooi gelegen aan het water, expeditie gedaan en de zipline getest! Daarna kampvuurtje met broodjes knak zelf roosteren, daar heeft m’n zoon het nog steeds over, hoe lekker die broodjes waren! Super cool feestje… Jullie hebben het goed georganiseerd daar en doen het ontzettend leuk, heel gastvrij!

Groep 8 De Wegwijzer Kockengen

Er is genoeg te doen op het Eiland van Hein! De kinderen hebben zich heel goed vermaakt en veel plezier gehad! Erg leuk ook om daarna broodjes te bakken bij het kampvuur. Al met al een geslaagde middag!

Gepke van Oosterom

Suoer leuk kinderfeestje gehad bij het Eiland van Hein! Wat een avontuur! Als volwassene wel even in het water gevallen over de loopbrug die toch meer voor kinderen bedoeld was, het leek zo gemakkelijk ;-)! Met kampvuur en marshmallows, uitdagende spellen, klimmen en zwemmen was het totaal een hele belevenis! Prachtige locatie en faciliteiten, ik kan een buitenfeestje bij Eiland van Hein van harte aanbevelen!

Jeroen

Wat hebben onze kinderen genoten van het ravotten! Het feesje was een groot succes, met heel veel lol en uitdagende oefeningen. De begeleiders waren heel leuk voor de kinderen en maakten er een echt feestje van. Als je een super leuk feestje wil, dan raad ik Eiland van Hein zeer zeker aan!

Rik van Wijk

Leuke en vriendelijke begeleiding. De kids hebben een heerlijke middag gehad, waarbij het broodjes bakken en marshmallows roosteren een mooie afsluiting was.

Zeer geslaagd kinderfeestje!!

Josephine

Wij hebben een kinderfeestje gevierd op deze prachtige locatie met onze zoon die 8 is geworden. Echt een schot in de roos 9 jongens en 1 meisje die dit kinderfeestje nooit meer gaan vergeten. Gewoon vies mogen worden en lekker ravotten. En een hele geduldige begeleider. Dank voor deze geweldige middag!

Esther Markestein

Mijn zoon heeft zijn 8e verjaardag gevierd bij Eiland van Hein (piraten van Hein). Wat ontzettend leuk gedaan. Het eiland zag er heel mooi uit en zowel de meiden als jongens vonden het fantastisch! Op het vlot varen, zoeken naar de schat, klimmen, in de modder spelen en broodjes en marshmallows bakken boven het kampvuur. Het was een groot feest! Ook de begeleiding van Tessa was top! Veel dank!

Jessie

we hebben een kinderfeestje gehad bij Eland van hein. Het ging om "ravotten". De leeftijd was 8/9 jaar en dit was echt een top feestje, de leidster Tessa was heel vriendelijk en geduldig en heeft het met de grote groep kinderen super gedaan. Er was genoeg te doen en de kinderen hebben zich geen minuut verveeld. Het voelde ook heel vrij, en niks moet.

Kim vis

Partijtje van onze zoon hier gevierd, het was echt een groot succes, super goed geregeld en helemaal geweldig voor die gasten. Tessa bedankt voor de geweldige middag.

Jessica

De jongens vonden het piratenfeestje voor de 9de verjaardag van mijn zoon fantastisch! Ze hebben samengewerkt, grenzen verlegd en mochten ook lekker een beetje vies worden. Meer dan geslaagd.

Myrthe Kok

Wij hebben een fantastisch kinderfeestje voor onze zoon gehad. Hij is tien jaar geworden en alle kinderen hebben onwijs genoten.
Tessa organiseert alles met veel geduld en veel vriendelijkheid. De balans tussen intensieve opdrachten en rustig een broodje bakken bij een kampvuurtje is ook fijn!

Anoniem

Wij hebben met de kinderen van een O12 voetbalteam het ‘survival kids’ thema gedaan. Mede door het prachtige weer hebben de kinderen zich prima vermaakt op een leuke locatie!

Monique

Feestje voor mijn zoon en zijn vriendjes. Wat een geweldige plek. Kids hebben zich super vermaakt. Klimmen, vlot bouwen, door de modder, op het kampvuurt broodje worst maken en marshmallows. En natuurlijk dat hoort bij survival... proberen vuur te maken me vuursteen. Een heel compleet feestje om nooit meer te vergeten!

Nathalie

Het piraten ravot partijtje was een groot succes. Mijn zoon heeft genoten van begin tot einde. En ook zijn vriendjes zeiden dat dit het leukste feestje van het jaar was. Nat en vies worden hoort erbij dus moeten wel kids zijn die tegen een stootje kunnen.
Dank nog Tess, je doet dit super!